Close

Categories

Filters
    Monday 16 September 2024

    “Er komen zeker nog jaren bij onze lange samenwerking”

    Paul van Oorlé begon in 1982 met Factory for Più: het eerste Belgische bedrijf met huurvitrines. Inmiddels is er veel veranderd. Er kwamen concurrenten, het assortiment is vervijftigvoudigd en met Joakim van Oorlé staat de tweede generatie aan het roer. Eén ding is al meer dan veertig jaar hetzelfde: onze samenwerking. 

     

    Factory for Più verhuurt vitrines, toonbanken en meubilair voor beurzen, tentoonstellingen en andere tijdelijke opstellingen. Hoofdzakelijk voor kunst, antiek en juwelen, in binnen- en buitenland. “We werken in België en alle buurlanden: Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk”, vertelt Joakim. “Zeven dagen in de week zijn we in de weer met zo’n vijfhonderd presentatieartikelen. Waaronder dus veel SDB-producten.”

     

    Groeiende samenwerking

    Het begon allemaal met een bestelling van tien vitrines. Daarna nog eens tien. En vervolgens weer een aantal. Factory for Più werd groter en daarmee groeide ook onze samenwerking. Joakim: “Ondertussen veranderde het assortiment steeds met de trends mee. In de jaren ’80 moesten profielen nog bruin zijn. In de jaren ’90 werd dat zwart, later zilver en inmiddels is wit de kleur. Ook doen we zelf veel ideeën op door goed om ons heen te kijken. Die werken we dan met SDB uit. Belangrijk is wel dat de vitrines neutraal blijven, want alles draait om de artikelen van onze klanten.”

     

    “We weten precies wat we krijgen: hoogwaardige vitrines"

     

    Hoogwaardige vitrines

    Dat Factory for Più al die jaren al voor onze vitrines kiest, heeft volgens Joakim meerdere redenen. De allerbelangrijkste is kwaliteit. “We weten precies wat we krijgen: hoogwaardige vitrines. En dat verdienen de stukken van onze klanten ook. Met SDB hebben we nooit problemen met lak, sloten of andere kleine onderdelen. En als er onverhoopt toch iets is, lossen ze het meteen op. Bij reparaties gaat het net zo. Dan breng ik in de ochtend een vitrine en ben ik ’s middags weer terug.”

     

    Dezelfde taal

    “Dat we het al zo lang samen volhouden, komt ook doordat we op veel vlakken dezelfde taal spreken”, vervolgt Joakim. “Op productniveau én qua omgang. De lijnen zijn kort en de communicatie is vlot. We hebben dan ook geen enkele reden om verder te zoeken: er komen zeker nog jaren bij onze lange samenwerking. Ik heb onlangs nog een bestelling gedaan voor een groot project in Frankfurt. Ik kan niet wachten tot de vitrines binnen zijn.”

     

     

     

     

    News and inspiration

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »